Delegera Stockholm

Monika Fagerberg
Senior Redovisningskonsult (Aukt)

Engagerad redovisnings- och lönekonsult som älskar att utvecklas.
Natalie gillar att ha bra organisation och struktur i sitt arbete och strävar alltid efter att effektivisera verksamheterna hon jobbar med. Natalie spenderar fritiden med att träna, resa och umgås med familj och vänner.

Natalie Wisborg
Redovisningskonsult, Löneadministratör


En ansvarsfull konsult med stort engagemang i sina kunder. Matilda är tidseffektiv och tar noggrannhet på största allvar. På fritiden är det äventyr med familjen som är den högsta prioriteringen.

Matilda Temiz
Redovisningskonsult

Camilla Johannesson
Redovisningskonsult

Delegera Syd

Erfaren ekonom med känsla för detaljer som brinner för Excel. Struktur och effektivitet är Janes ledord. Kännetecknas av stort engagemang, ansvarskänsla och noggrannhet samt en förmåga till snabb överblick. På fritiden läser Jane en god bok, rider och umgås med barn och barnbarn.

Jane Johansson
Senior Redovisningskonsult

Engagerad ekonomiassistent med lång erfarenhet inom lön, kundservice och försäljning. Anny tycker om att arbeta i team och mot gemensamma mål. Hon är effektiv, ansvarstagande och lojal. Gympa, resa, trädgårdarbete och familjen lägger hon gärna tid på när hon är ledig.

Anny Hansen
Löneadministratör


Fd revisor med bred kunskap och erfarenhet inom ekonomi och ett extra intresse för fastigheter. Sofia är noggrann, engagerad i kunderna och har en hög analytisk förmåga. På fritiden ägnar Sofia sig åt sina barn och renoverar hemma.

Sofia Madsen
Senior Redovisningskonsult

Pia-Maria Silverberg
Senior Redovisningskonsult

Örby slottsväg 46
125 71 Älvsjö

Turning Torso
Lilla varvsgatan 14
211 15 Malmö