Delegera Stockholm

Monika Fagerberg
Byråledare Auktoriserad Redovisningskonsult

Engagerad redovisnings- och lönekonsult som älskar att utvecklas.
Natalie gillar att ha bra organisation och struktur i sitt arbete och strävar alltid efter att effektivisera verksamheterna hon jobbar med. Natalie spenderar fritiden med att träna, resa och umgås med familj och vänner.

Natalie Wisborg
Redovisningskonsult, Löneadministratör


En ansvarsfull konsult med stort engagemang i sina kunder. Matilda är tidseffektiv och tar noggrannhet på största allvar. På fritiden är det äventyr med familjen som är den högsta prioriteringen.

Matilda Temiz
Auktoriserad Redovisningskonsult

Camilla Johannesson
Redovisningskonsult

Tommy Fagerberg
redovisningskonsult Automationskonsult

Delegera Syd


Fd revisor med bred kunskap och erfarenhet inom ekonomi. Sofia är noggrann, engagerad i kunderna och har en hög analytisk förmåga. På fritiden ägnar Sofia sig åt sina barn och renoverar hemma.

Sofia Madsen
Redovisningskonsult

Annie Persson
Redovisningskonsult

Viktoria Johansson
Verksamhetschef Syd


Service-minded lönekonsult som brinner för rådgivning inom lön och att hitta smarta lösningar. Malin är engagerad, systemintresserad och strukturerad. Blir glad av att umgås med sin familj, dansa zumba eller dricka en kopp kaffe med vänner. 

Malin Lundgren
Lönekonsult


Lönekonsult med känsla för detaljer och en stark administrativ ådra. Malin är ansvarsfull och noggrann – inget undgår hennes skarpa blick. Fritiden spenderas gärna med familj eller vänner, träning eller i danslokalen.

Malin Silfverberg
Lönekonsult

Örby slottsväg 46
125 71 Älvsjö

Point Hyllie
Hyllie Stationstorg 31
215 32 Malmö