Om oss

Delegera erbjuder en heltäckande lösning för redovisning och löneservice. Vi investerar ett stort engagemang och mycket tid i våra kunder för att nå högsta kvalité och service. Vi arbetar med en hög grad av digitalisering och utifrån kundens behov och önskemål sätter vi upp de lösningar som passar bäst. Hos Delegera behöver ni inte forma er administration efter byråns rutiner, vi anpassar hanteringen till våra kunders behov men kommer gärna med förslag på förbättringar och effektiviseringar. Vi kan ha hand om hela eller delar av er löne- och ekonomiadministation allt efter de behov som just er organisation har.

Företagets ekonomi handlar om mer än redovisning.  Vi utgår från er verksamhet och ert informationsbehov och presenterar rapporter som på bästa sätt skall kunna hjälpa er i era beslut och vi är också er samtalspartner i alla de ekonomiska frågor som kan uppkomma. Vi är av SRF Auktoriserade redovisningskonsulter.

Våra kunder finns inom en mängd branscher och består av såväl små ägarledda aktiebolag som större organisationer. Hos Delegera har vi en hög servicenivå, alla kunder lika viktiga och vår uppgift är att ta hand om er administration så att du kan ägna dig åt din verksamhet.

Vi som utvecklat Delegera har lång erfarenhet av redovisning och ekonomistyrning i roller som redovisningskonsulter, ekonomichefer, revisorer, lönekonsulter mm. Det som har utvecklat Delegeras arbetskoncept är behoven av kostnadseffektiva ekonomifunktioner som är anpassade till kundernas behov. Det hänger ihop i allt från verksamhetens planering till löpande bokföring. Vi är pålitliga, ansvarsfulla, engagerade och bryr oss om våra kunder och anställda. Hos oss får ni en personlig kontakt med en konsult som hjälper er så att ni kan fokusera på det som ni tycker är roligt, att driva och utveckla verksamheten av bolaget.